Ruim 15 jaar werk ik met plezier in de cultuursector met een voorliefde voor de beeldende kunsten. Met creativiteit, integriteit en doorzettingsvermogen verbind ik mij met makers, instellingen en het publiek. Met Short Projects zet ik mijn ervaring en expertise in om samen met opdrachtgevers de boodschap en de creatieve energie over te brengen naar het juiste publiek.

Kunst en cultuur geven kleur aan het leven en verbinden mensen met elkaar en met zichzelf. Al sinds mijn jeugd laat ik mij verwonderen door vele vormen van kunst, nu zie ik dezelfde verwondering in de ogen van mijn kinderen. Deze verwondering zal nooit verdwijnen en deel ik met mijn opdrachtgevers. Samenwerken, het onderste uit de kan met elkaar halen, durven kiezen en lef hebben kenmerken mijn werkstijl.

Short Projects specialiseert zich in strategisch advies en ad interim ondersteuning aan de afdeling communicatie. Het schrijven van plannen en de implementatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Na een studie Art Management and Art Policies aan de Universiteit Utrecht volgde ik de eerste Mr Myagi – curatorial training bij Showroom MAMA. Bij verschillende toonaangevende instellingen heb ik mijn expertise mogen opbouwen: Museum Boijmans Van Beuningen, Humanity House en de Doelen.

Naast Short Projects ben ik actief als bestuurslid bij A.P.E. projects en zet ik mij in op de basisschool van mijn zoon. Ik ben een gedreven keramiek leerling en lig wekelijks op een yogamatje voor het nodige lichaamswerk.